Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Geef dan je mening

De GGD wil graag weten hoe het nu met je gaat. Hoe heeft de coronapandemie invloed gehad op jouw leven? Ben je op dit moment gelukkig, ervaar je veel stress? De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen is speciaal voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Het is een grootschalig onderzoek van de GGD’en en het RIVM naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van deze leeftijdsgroep in Nederland. Je kunt ons helpen om hier een goed beeld van te krijgen. Vul hem voor 9 juli in via de QR-code of op www.pandemening.nl.

Wat gebeurt er met mijn antwoorden?
Je deelname is zonder naam. Gemeenten, scholen en andere partners van de GGD gebruiken de resultaten van het onderzoek om te zien wat jongvolwassenen nodig hebben en voor welke onderwerpen en groepen extra aandacht nodig is. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op ook www.pandemening.nl.

Heb je vragen over het onderzoek?
Neem dan contact op met I&O Research. Zij ondersteunen de GGD bij het onderzoek. Je kunt ze bellen op telefoonnummer 0800-0191 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 21.00 uur en zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur). Maar ook mailen op helpdesk@ioresearch.nl of een Whatsapp sturen naar 06-86826208.

Deel dit nieuwsbericht