Bijeenkomst voor ondernemers

Al 150 bedrijven uit de Leidse regio hebben een voucher aangevraagd voor het digitaal maken van hun bedrijf. De derde ronde is nu gesloten. Voor ondernemers die er nog geen hebben, is er een laatste kans. Op 29 september is er in Llokaal in Leiden een inspiratie-event. De bijeenkomst begint om 17.30 uur. Daar worden ervaringen met de vouchers gedeeld. Deelnemers van de bijeenkomst krijgen voorrang op extra vouchers. Aanmelden voor dit event kan op www.economie071.nl.

Extra vouchers
‘Het is hard gegaan met de aanvragen. Niet alle ondernemers hebben het volledige budget per voucher nodig gehad. Hiervoor kunnen we een kleine extra ronde aanbieden. Die koppelen we aan een afsluitende bijeenkomst. Daarin delen we alle opgedane kennis en ervaring. Een moment voor het mkb om niet te missen!’, zegt projectleider Dwayne van der Klugt van Economie071.

Voor het aanvragen van een voucher is een offerte nodig van een leverancier. Van der Klugt legt uit: ‘We geven de deelnemers na het event een week de tijd om de offerte aan te vragen. Daarna start voor hen de inschrijving op 6 oktober 12.00 uur. Zijn er na die tijd nog vouchers over? Dan kunnen andere ondernemers uit de regio ook nog aan aanvraag doen.’

Workshops
Deelnemers kunnen tijdens de bijeenkomst twee praktische workshops kiezen. Op gebied van online vindbaarheid, cyber security of digitale strategie. Bij elke workshop sluit een ondernemer aan die al een voucher heeft gebruikt. Deskundigen geven daarna tien tot vijftien praktische tips waar ondernemers direct mee verder kunnen. Meer informatie vindt u op www.economie071.nl.

 

Deel dit nieuwsbericht