De ValOpShop komt naar Leiderdorp

 

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil. Zij wagen zich op goed geluk in het verkeer. En dat geldt niet alleen voor fietsers. Ook voor voetgangers is er nog veel te winnen. Hoogste tijd voor extra aandacht gedurende de komende donkere maanden. Niet met een tik op de vingers, maar met de duim omhoog. Dit doen wij met de ValOpShop, die kadootjes uitdeelt.

De ValOpShop is een ‘pop-up’-actie die komende tijd onder andere de regio Holland Rijnland aandacht vraagt. In alle vroegte of juist in de avondspits duiken er opvallende busjes op in het verkeer. Maar alleen als het donker is. Het campagneteam geeft kadootjes aan fietsers die goed zichtbaar zijn.

Ze zijn op 2 en 4 november in Leiderdorp. Op 2 november vindt u de ValOpShop van 17.00 tot 20.00 uur op de brug naar de Bloemerd. Op vrijdag 4 november staan we van 17.00 tot 20.00 uur bij het Winkelhof, op de Statendaalder aan de zijde van de Engelendaal. Meer weten over de ValOpShop? Check ook www.valopshop.nl.

Deel dit nieuwsbericht