Denk mee over de omgevingsvisie

Luchtfoto van Buitenhof

Net als vele andere gemeenten staat Leiderdorp voor grote en kleine ontwikkelingen in de omgeving waarin we leven. Bijvoorbeeld over betaalbare woningbouw, het gebruiken van de ruimte voor spelen, parkeren, fietsen, of plekken om elkaar te ontmoeten. Maar ook over hoe we omgaan met het veranderende klimaat, het versterken van de biodiversiteit, het groen, de plek en het behoud van onze prachtige polders.

Hoe we als Leiderdorp naar deze onderwerpen kijken, leggen we vast in de zogeheten omgevingsvisie. Deze visie kan ons helpen om onze leefomgeving goed in te richten, op een manier waarin velen zich kunnen herkennen.

Wij horen graag uw mening

Als gemeente vinden wij het belangrijk dat u ook mee kunt denken. Daarom vragen wij u een enquête in te vullen. Het zijn 15 vragen, invullen duurt ongeveer 10 minuten. Aan het einde van de enquête kunt u ook nog een uitleg of een opmerking achterlaten. 
Ga naar de enquête. 

QR code voor enquête omgevingsvisie

 

U kunt de vragenlijst invullen tot en met 5 juli.

Op een later moment organiseren wij live sessies waar u uw mening verder kunt geven. Uw bijdrage is zeer waardevol voor de stappen die wij gaan zetten als gemeente om de omgevingsvisie te maken. Voor én met Leiderdorp.
Samen werken we aan een prettige, groene en veilige gemeente.

Deel dit nieuwsbericht