Energie besparen en verduurzamen

Wilt u ook energie besparen en verduurzamen? Profiteer dan van de handige tips en adviezen van de energiecoaches in Leiderdorp. Zij organiseren de komende tijd een aantal inspirerende energie-avonden met verschillende thema’s. Aanmelden is niet nodig. Kom zeker langs!

Woensdag 17 januari 2024
Thema: Zonnepanelen, heeft dat nog wel zin?
Wilt u aan de slag met zonnepanelen? Maar twijfelt u of zonnepanelen nog wel aantrekkelijk zijn? Of uw dak wel groot of goed genoeg is voor zonnepanelen? Of heeft u inmiddels zo veel informatie gelezen, dat u niet meer weet waar u moet beginnen? Energiecoaches Ed en Hans leggen stap oor stap uit waar u op moet letten, wanneer u zonnepanelen overweegt.

Woensdag 7 februari 2024
Thema: Een monument verduurzamen, hoe doe je dat?

Als eigenaar van een monumentale woning wilt u vaak wel verduurzamen, maar heeft u veel restricties. Dit is deels bouwtechnisch en deels vanuit beleid om monumenten hun status te laten behouden. Toch zijn er opties. Energiecoach Piet neemt u mee in de onderzoeken die hij hierin heeft gedaan. Woont u in of beheert u een monument? Dan mag u deze avond niet missen.

Woensdag 20 maart 2024
Thema: Snel besparen met doe-het-zelf maatregelen

Tijdens deze thema-avond leert u van de energiecoaches alles over energie besparen met doe-het-zelf maatregelen. Wist u bijvoorbeeld dat een cv-ketel vaak standaard op een te hoge temperatuur staat? En dat u dit zelf lager kunt zetten en zo direct geld kunt besparen? Coaches Chris, Hans en Ed geven meerdere tips die u zelf kunt uitvoeren.

Locatie en tijd
Milieu Educatief Centrum Leiderdorp, Van Diepeningenlaan 110 e.
Inloop: 19.00 uur. Programma: 19.30-21.00 uur.

Meer informatie op www.goedleiderdorp.nl
Wilt u een persoonlijk (en gratis) bespaaradvies van één van de energiecoaches? Stuur dan een bericht naar info@goedleiderdorp.nl en we vertellen u hoe het werkt.

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht