Genomineerden Leiderdorpse Ondernemersprijs

De genomineerde bedrijven voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023 zijn bekend. Autoservice Achthoven, CompuCorner, The Brandscape Agency, Pro-Fits Sport en Van der Meel – Interieur & Styling maken kans om tot Leiderdorps bedrijf van het jaar uitgeroepen te worden. De vakjury bezoekt de komende weken de bedrijven en kiest vervolgens een winnaar uit. Er is ook een publieksprijs, daarvoor kan er nu door iedereen gestemd worden via www.leiderdorpseondernemersprijs.nl, stemmen kan tot en met 26 januari 20.00 uur. De nominaties zijn tot stand gekomen door inwoners en bedrijven uit Leiderdorp, die voordrachten hebben gedaan. Tijdens de uitreiking wordt ook de winnaar van de LOV-trompet bekend gemaakt. Dit is een prijs voor een bedrijf dat nog niet langer dan 3 jaar bestaat en in Leiderdorp gevestigd is.

De ondernemersprijs wordt iedere twee jaar uitgereikt. Door COVID vond er vorig jaar geen uitreiking plaats en is deze doorgeschoven naar dit jaar. In 2020 waren Den Elzen Schoenmode en Jeroen Vink | Hairstudio en Visagie de winnaars van de prijs.

De Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023 wordt donderdag 26 januari vanaf 20.00 uur uitgereikt in het gemeentehuis van Leiderdorp. Tijdens een anderhalf uur durende liveshow, die ook op TV te zien is bij Unity.NU worden de winnaars van de jury- en publieksprijs bekend gemaakt.

Deel dit nieuwsbericht