Groot onderhoud Wilhelminabrug Leiden

In de zomer van 2022 krijgt de Wilhelminabrug in de Hoge Rijndijk in Leiden groot onderhoud. Daarom kunt u er van 7 juni tot en met 14 augustus niet overheen. Auto's
worden dan omgeleid, vaarverkeer kan meestal wel doorgaan. Maar daarvoor geldt er soms een maximale hoogte. En op sommige dagen is de brug ook voor boten gesloten. De exacte planning van de werkzaamheden vindt u op www.zuidholland.nl/wilhelminabrug.

Fietsers en voetgangers worden in deze periode omgeleid over de Julius
Caesarbrug. Het autoverkeer met name over de Lammenschansweg en de Persant Snoepweg. Heeft u de mogelijkheid, neem dan de fiets in plaats van de auto.

Meer informatie
Op de website van de provincie en in de BouwApp kunt u de omleidingen vinden. Zoek dan op 'groot onderhoud Wilhelminabrug Leiden'. Hier vindt u ook de planning
van de werkzaamheden en alle andere belangrijke informatie. Ook is het contactcentrum van de provincie bereikbaar voor vragen: 070-4416622 en op zuid-holland@pzh.nl.

Over het onderhoud
De Wilhelminabrug is van de provincie Zuid-Holland. Om de twaalf jaar onderhoudt de provincie al haar bruggen. Hiermee zorgt zij ervoor dat de brug veilig blijft en dat verkeer er goed en veilig overheen kan rijden.

Deel dit nieuwsbericht