Help een kind zo thuis mogelijk opgroeien

Foto van een man spelend met kinderen

Word pleeg- of gezinsouder

Ook in Leiderdorp wordt er gezocht naar inwoners die hun huis en hart open willen stellen. Is dit iets voor u? Wilt u er meer over weten en erover nadenken wat u kunt betekenen? Kom dan naar één van de informatiemarkten.

Informatiemarkt Pleegzorgen Gezinsouders

Op 20, 25 september en 2 oktober zijn er vanaf 19.15 uur informatiemarkten om u te laten informeren over wat een pleeggezin inhoudt en wat er voor nodig is om gezinshuisouder te worden. Op de informatiemarkt kunt u kennis maken met vijf verschillende organisaties. De avonden zijn in Leiden, Katwijk en Alphen aan den Rijn. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website www.pleegzorgengezinshuizen.nl/agenda.

Help een kind

Niet alle kinderen kunnen makkelijk thuis opgroeien. Soms is het nodig dat ouders ondersteund worden om hun gezin goed te laten draaien of dat kinderen voor een weekend, een maand of langer bij andere mensen terecht kunnen. Er zijn veel verschillende vormen van pleegzorg. Wilt u wel graag iets voor kinderen betekenen, maar lukt dat niet alle dagen van de week, dan bestaan er ook mogelijkheden voor weekend- of vakantiepleegzorg.

Meer informatie en aanmelden Ga naar: www.pleegzorgengezinshuizen.nl.

Deel dit nieuwsbericht