Informatie over speelplaatsen

In Leiderdorp hebben we formele en informele speelplaatsen. Formele speelplaatsen zijn plaatsen waar speelobjecten en/of speeltoestellen staan.

Vernieuwen speelplaatsen

De gemeente gaat de formele speelplaatsen aan de Dwarstocht, Goudestein, de sportkooi en de speelplaats aan Jachtslotpad opnieuw inrichten. Dat gebeurt vanaf eind 2022.

De speelplaatsen aan de Middentocht, Johan Wagenaarstraat, Kloosterhof en de Hella Haassestraat worden informele speelplaatsen. Dat betekent dat er in de speelplaatsen geen speelobjecten/speeltoestellen (meer) worden teruggeplaatst. In het geval dat de toestellen nog voldoen aan de eisen en veilig zijn, kunnen de toestellen in overleg blijven staan. Neem daarvoor contact op met info@leiderdorp.nl.

Praten over vernieuwen speelplaatsen

De speelplaatsen aan de Dwarstocht en het Jachtslotpad en de sportkooi aan het Jachtslotpad moeten ook opgeknapt worden. Wilt u weten wat er met deze speelplaatsen gaat gebeuren? We gaan graag met u in gesprek. Dat kan op woensdagmiddag 7 september, van 13.00 tot 15.30 uur. dan zijn wij aanwezig op de volgende locaties:

Dwarstocht Buitenhof-Midden/West
Formeel
0 t/m 5 jaar
13:00 - 13:45 uur

Sportkooi Jachtslotpad Ouderzorg
Formeel
0 t/m 18 jaar
14:45 - 15:30 uur

Speelplaats Jachtslotpad Ouderzorg
Formeel
0 t/m 11 jaar
14:45- 15:30 uur

Kunt u niet op deze momenten? Neem dan contact op met de wijkregisseur via info@leiderdorp.nl. Of kijk op deze pagina.

Deel dit nieuwsbericht