Inloopbijeenkomst herontwikkeling LOI-locatie

Onderwijsinstelling LOI aan de Leidsedreef in Leiderdorp gaat verhuizen. De eigenaar wil het terrein herontwikkelen als gebied waar gewoond en gewerkt wordt. In mei 2023 sloten gemeente en eigenaar een overeenkomst om het plan van de ontwikkelaar voor de locatie verder te onderzoeken. De gemeente is nu bezig met een Nota van Uitgangspunten. Deze nota wordt naar verwachting in november voor inspraak ter inzage gelegd. Vooruitlopend daarop wil de projectontwikkelaar graag zijn eerste plannen laten zien aan omwonenden en andere geïnteresseerden. 

Vastgoedontwikkelaar GETGRIPP, Dam & Partners Architecten, en Mees Ruimte & Milieu nodigen u daarom uit voor een inloopbijeenkomst op donderdag 5 oktober 2023. De bijeenkomst vindt plaats in Brasserie Meelstroom Zijlstroom, Zijldijk 28 in Leiderdorp. U bent welkom tussen 19.30 en 21.00 uur. 

Tijdens de avond krijgt u een indruk van de eerste plannen. Die worden gepresenteerd aan de hand van verschillende thema’s zoals het ontwerp, parkeren, ontsluiting en groen.

Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met dinsdag 3 oktober via dit formulier.

Kunt u niet aanwezig zijn? Via een nieuwsbrief deelt de projectontwikkelaar na de informatieavond de belangrijkste informatie die tijdens deze bijeenkomst aan bod is gekomen. Meld u voor deze nieuwsbrief aan via de link die hierboven staat.

Deel dit nieuwsbericht