Inloopbijeenkomst herontwikkeling Pinksterbloem

LET OP: LOCATIE GEWIJZIGD
Op 9 februari organiseren woningcorporatie Rijnhart Wonen en de gemeente een inloopbijeenkomst over het ontwerp voor de nieuwbouw van de Pinksterbloem, het ontwerp voor de openbare ruimte en de uitvoeringsperiode. De inloopbijeenkomst is bedoeld voor omwonenden en geïnteresseerden. Inlopen is mogelijk tussen 19:00 uur en 20:30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het wijkgebouw van het Zijlkwartier. Let op, in de bewonersbrief stond een andere locatie vermeld.

Over het project

Rijnhart Wonen gaat de drie bestaande woongebouwen aan de Pinksterbloem slopen en vervangen door 92 nieuwbouwwoningen. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u de plannen voor de sloop, de herinrichting van de openbare ruimte en de nieuwbouw zien. Daarover kunt u vragen stellen. Ook laten wij de verwachte planning zien.

Eerdere participatie

In 2021 hielden wij een informatiebijeenkomst. Toen lieten wij het conceptontwerp zien. Daar konden mensen op reageren. Wij hebben daarna met een groep over het ontwerp van de buitenruimte gesproken. Hierin zaten een aantal omwonenden en een vertegenwoordiger van de Bomenstichting. Zij hebben hun ideeën, wensen en mening gegeven over een aantal onderwerpen:
• het parkeren;
• de inrichting van de groene ruimte tussen de woonblokken;
• de beplanting.

Deel dit nieuwsbericht