Kom naar een bijeenkomst over medische keuzes rondom de laatste levensjaren

Op 8 maart 2024 organiseert Het Ouderenberaad Zorg en Welzijn Zuid-Holland Noord samen met Incluzio Leiderdorp een middag met als thema ‘In gesprek over de dag van morgen’. Het gaat over medische keuzes in de laatste levensjaren, wat kan en wat mag? De bijeenkomst is van 13.00 – 16.00 uur in het theater van De Sterrentuin aan de van Diepeningenlaan 110G in Leiderdorp. U kunt zich hiervoor inschrijven via 071-5413536 of incluzio@leiderdorp.nl.

Voor wie?

Deze middag is voor alle geïnteresseerden die meer informatie wensen over medische dilemma’s en vragen rondom de laatste levensjaren. Dit kunnen bijvoorbeeld ouderen, familieleden, mantelzorgers en professionals zijn. U heeft vragen over welke keuzes kunt u maken als u zorgbehoevend wordt? Weten uw familieleden wat u wensen zijn? Wel of niet reanimeren? Hoe vertelt u de huisarts welke wensen u heeft?

De bijeenkomst

Dorothea Touwen geeft een presentatie over keuzes en wettelijke (on)mogelijkheden in de laatste levensjaren. Zij is verbonden aan het LUMC. Daarna kunt u vragen stellen aan de Leiderdorpse huisarts Nadia Kentstra.  

Deel dit nieuwsbericht