Netwerkevent Ondernemen

Bent u ondernemer in Leiderdorp? Dan mag u het grootste regionale netwerk-evenement Ondernemen in 071 niet missen! Dit heeft op 18 oktober een afwisselend programma. Zo is er nieuws over regionale ontwikkelingen. Ook zijn er deelsessies en een netwerkborrel. Het evenement vindt plaats in PLNT. Dit is het centrum voor vernieuwing en ondernemerschap. U vindt het aan de Langegracht 70 in Leiden. Dagvoorzitter is Leila Prnjavorac. Aanmelden kan op
www.ondernemenin071.nl.

Kies een deelsessie
Op het hoofdpodium vertelt Merijn Biesterveld zijn verhaal over het hebben van een positieve invloed. Met zijn bedrijf schoolt hij hoopopgeleide statushouders om tot IT-ers. Hiermee helpt hij deze doelgroep én werkgevers. In een deelsessie laat Mark Bruijnen van
RoboHouse zien dat robotisering vooral leren door te doen is. In een andere sessie zijn Krijn Ratsma van Energieke Regio en Marnix Zwart aan het woord. Zij vertellen hoe bedrijven om kunnen gaan met energiegebruik en verduurzaming.

Tips en ideeën
Bent u na de presentaties benieuwd naar de praktische toepassingen en oplossingen voor uw bedrijf? Bezoek dan de expert zone. Daar zijn diverse organisaties aanwezig om u op ideeën te brengen en tips te geven.

Netwerkborrel
PLNT heeft een heerlijke binnentuin waar een borrel is. Ondernemers uit de regio kunnen elkaar hier spreken. Ook kunnen zij er nieuwe contacten opdoen.

Deel dit nieuwsbericht