Nieuwe ronde mkb vouchers

Economie071 stelt opnieuw 50 vouchers beschikbaar voor digitalisering binnen het mkb. Met deze vouchers kunnen ondernemers uit de Leidse regio tot € 1000 terugkrijgen van hun kosten. De vouchers kunt u vanaf 1 juni 12.00 uur aanvragen op de website www.economie071.nl.

Tweede ronde
‘De eerste ronde was heel snel vol. We halen de tweede ronde daarom iets naar voren. Hierdoor kunnen ondernemers nog voor de zomer
profiteren van een verbeterslag’, volgens projectleider Dwayne van der Klugt. Voorbeelden van het digitaliseren van uw organisatie zijn het online leveren van diensten of het ontwikkelen van een app.

Besparing van tijd en geld
‘De eerste aanvragen zette het mkb bijvoorbeeld in voor het verbeteren van een website of webshop. Maar ook voor cyber security. Als belangrijkste redenen voor deelname noemen ze: ‘het besparen van tijd, het verlagen van kosten en omzetvergroting. Binnenkort delen we de ervaringen
van bedrijven uit de eerste ronde’.

Werkwijze
De aanvraag gaat heel eenvoudig via een online formulier. Er is wel een offerte nodig van een leverancier. Het uitgeven van de vouchers gebeurt op volgorde van binnenkomst. Ondernemers raden wij aan nu in actie te komen en de aanvraag voor te bereiden. Voor hulp daarbij zijn drie coaches beschikbaar. Meer informatie over de coaches en de terug te krijgen kosten vindt u op de website van economie071.

Deel dit nieuwsbericht