Onderzoek sociaal domein

Gemeente Leiderdorp laat een onderzoek doen binnen het sociaal domein. In het onderzoek vraagt het onderzoeksbureau aan inwoners naar hun ervaringen over verschillende onderwerpen. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld hoe u in uw buurt leeft, of u weleens meedoet aan in de buurt georganiseerde activiteiten. En of u lid bent van een (sport)vereniging of juist van een culturele organisatie. Maar u kunt ook iets vertellen over de begeleiding door een hulpverlener of het contact met een vrijwilliger.

Hoe doe ik mee?

Wilt u helpen bij dit onderzoek? Ga dan naar www.leiderdorpvertelt.nl en deel uw ervaring zonder uw naam te geven. Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Reden van het onderzoek 

De antwoorden gebruikt het bureau om onderzoek te doen naar de ervaringen van de inwoners van de gemeente met de doelen uit de sociale agenda van 2017-2021. Deze gaan over hoe binnen de gemeente kinderen opgroeien en ontwikkelen en hoe er gewerkt wordt aan een zelfstandig leven voor elke inwoner van Leiderdorp. Maar ook hoe Leiderdorp zorgt voor een gezond dorp en prettig samenleven in wijken en buurten.

Deel dit nieuwsbericht