Overeenkomst getekend met architect voor KC Buitenhof

Overeenkomst getekend met architect voor KC Buitenhof

De basisscholen 't Bolwerk, De Hobbit en gymzaal Klerkenhof zitten in één gebouw aan de Klerkenhof. Dit gebouw is aan vernieuwing toe. Er is een architect gevonden om een ontwerp te maken. Dat is Ronald de Rooij van Topos B.V.

Wat gaat er precies gebeuren?

We gaan het gebouw klaar maken voor de toekomst. Dat geeft ons ook de kans om het duurzamer te maken. Ook gaan we een deel aanbouwen, we verplaatsen dan de kinderopvang van FloreoKids van locatie De Buit naar de Klerkenhof. Zo zitten niet alleen sport en onderwijs, maar ook kinderopvang op één locatie. De nieuwe locatie noemen we Kindcentrum Buitenhof. De gemeente heeft samen met de schoolbesturen van 't Bolwerk (PCBO Leiderdorp) en De Hobbit (PROO Leiden-Leiderdorp), de directie van Sportfondsen Leiderdorp en de directie van FloreoKids een overzicht gemaakt van alle eisen en wensen waaraan de locatie moet gaan voldoen. Ronald de Rooij helpt hen deze eisen en wensen om te zetten naar een ontwerp. Wij kijken uit naar dit ontwerp en uiteraard de realisatie hiervan. We houden u graag via onze website www.leiderdorp.nl/kcbuitenhof op de hoogte.

Foto: Vlnr: Ronald de Rooij van Topos, Ben Kuiper van PROO Leiden-Leiderdorp, Herman Romeijn van gemeente Leiderdorp, Suzanne Nagelkerke van PCBO Leiderdorp, Ferdy Dreef van Sportfondsen Leiderdorp en Johan Vriesema van Floreokids

Deel dit nieuwsbericht