Start voorbereidende werkzaamheden Acacialaan

Op 1 maart 2023 start De Wit Groenvoorziening met het verwijderen van de bomen en de wortels. Dit is nodig, omdat de wortels van deze bomen vastgegroeid zijn aan de kabels, leidingen en het riool. Deze moeten vervangen moeten worden. De bedrijven kunnen de kabels, leidingen en het riool nu niet bereiken. Voor elke boom die verwijderd wordt plaatsen wij een nieuwe boom terug. Ook plaatsen we nog 11 extra bomen.

Verwijderen bomen


Het verwijderen van de bomen duurt ongeveer tien werkdagen. Voor het verwijderen van de bomen moeten de parkeervakken vrij zijn. Daarom plaatsen wij een tijdelijk parkeerverbod voor deze vakken. Het kan zijn dat u daardoor ergens anders moet parkeren dan u gewend bent.  Tijdens de werkzaamheden blijft de Acacialaan open voor verkeer. U kunt hier wel last van hebben. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer. Het openbaar vervoer en hulpdiensten kunnen er altijd doorheen.

Werkzaamheden aan kabels en leidingen

Na het verwijderen van de bomen gaan verschillende bedrijven aan het werk met het vervangen en verleggen van kabels en leidingen. Deze bedrijven informeren omwonenden over de werkzaamheden, de planning en de mogelijke overlast.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over het opnieuw inrichten van de Acacialaan? Kijk dan op www.leiderdorp.nl/acacialaan. Wij weten dat onze werkzaamheden overlast met zich meebrengen. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Uw begrip en medewerking helpen ons om de uitvoering snel en soepel te laten verlopen. Alvast onze dank daarvoor.

Deel dit nieuwsbericht