Vraag hulp als u moeite heeft met betalen

Steeds meer mensen krijgen het lastig met de toenemende prijsstijgingen. Betaalproblemen dreigen te gebeuren. Heeft u financiële problemen en komt u er niet meer uit? Dan helpen wij u in samenwerking met Incluzio Leiderdorp graag bij het vinden van een oplossing. Of u nu een uitkering heeft of een baan, u kunt bij ons terecht. U bent niet de enige die te maken heeft met betaalproblemen. Het is alleen wél belangrijk om erover te praten. Twijfel daarom niet en zoek vandaag nog contact.

Dit kan op de volgende manieren:

  • Iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur heeft Incluzio Leiderdorp een inloopspreekuur in Dwars. Dit is in de Bloemerd 1C. Kijk op www.incluzioleiderdorp.nl voor meer informatie. U kunt ook telefonisch of per mail contact opnemen met 071-5413536 of Leiderdorp@incluzio.nl. Of neem direct contact op met de budgetcoach. Dit is Melissa Serlier. Zij is bereikbaar op 06-83117354 of op melissa.serlier@incluzio.nl.
  • In Leiderdorp zijn er ook diverse regelingen om inwoners met een laag inkomen te ondersteunen. Kijk op hier voor de mogelijkheden.

    Samen bereikt u namelijk meer dan alleen.
Deel dit nieuwsbericht