Bewonersavond over geluidschermen Persant Snoepweg

Foto van Persant Snoepweg bij Berkenkade

Het verkeer op de Persant Snoepweg zorgt voor geluidshinder. De gemeente gaat daarom vanaf de Stierenbrug aan beide kanten van de weg geluidschermen plaatsen. Aan de kant van Loevestein-tot en met huisnummer 36 en aan de zijde van de Berkenkade-tot en met de voetbalkooi bij de Schapenrustweg.

Bewonersavond

Het voorlopige ontwerp van de geluidschermen is klaar. We zijn benieuwd wat bewoners van de woningen langs de Persant Snoepweg van het ontwerp vinden. Zij zijn van harte welkom op een bewonersavond op dinsdag 2 juli 2024 van 19.00 tot 20.30 uur in het gemeentehuis Leiderdorp, Willem-Alexanderlaan 1. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden welkom.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden voor de bewonersavond door een e-mail te sturen naar info@leiderdorp.nl. We horen ook graag met hoeveel personen u komt.

Reageren op ontwerp

Na de bijeenkomst is het voorlopig ontwerp te bekijken op www.leiderdorp.nl/persantsnoepweg. Van 3 tot en met 16 juli kunt u op het ontwerp reageren. Stuur uw reactie naar info@leiderdorp.nl.

Deel dit nieuwsbericht