Opening Laan van Berendrecht

De aannemer heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de Laan van Berendrecht veilig en groen in te richten. Vandaag opende wethouder Bob Vastenhoud de laan officieel, samen met kapper Jeroen de Vink, wiens kapsalon aan de Laan van Berendrecht ligt. 

De Laan van Berendrecht was het eerste project uit de mobiliteitsnota. De Laan van Berendrecht is als eerste deelproject van de Nota Langzaam Verkeer klaar. Dit hebben we mede door een goede samenwerking met de bewoners en ondernemers voor elkaar hebben gekregen.

Jeroen de Vink over de Laan van Berendrecht en de samenwerking: ‘’Een hele verbetering, duidelijkere afscheiding tussen fiets- en looppad. Het wachten is op de lente zodat de bloemen en planten de afscheiding nog duidelijker maken, en het grote geheel ‘samenblendt’ met het park .

Over de samenwerking met de gemeente kan ik het volgende zeggen: er is perfect gecommuniceerd met de winkeliers, altijd goede toegang gehad tot de winkels en veilig omheind voor het grove geschut. Kortom: complimenten voor de uitvoerende partij. De maanden dat ze aan t werk zijn geweest zijn voorbij gevlogen.’’

Foto: Erik van Doorn

Deel dit nieuwsbericht