Websites voor werkzaamheden

  • Op de website MOOR kunt u de actuele (graaf)werkzaamheden vinden die nodig zijn om het kabel- en leidingnetwerk up to date te houden. U ziet de werkzaamheden van heel Nederland, maar u kunt inzoomen op Leiderdorp.
  • Op de website Melvin kunt u de actuele wegwerkzaamheden vinden.

---

Simon Smitweg

De Simon Smitweg wordt opnieuw ingericht als tweerichtingsweg van het kruispunt Persant Snoepweg – Engelendaal tot en met het kruispunt Simon Smitweg – Willem-Alexanderlaan. Alle werkzaamheden zijn naar verwachting in maart 2022 uitgevoerd.

---

Werkzaamheden Waterbies Heelblaadjespad

Binnenkort starten de sloop- en bouwwerkzaamheden voor project 'De Waterbies' aan het Heelblaadjespad. Dat betekent dat we voor de veiligheid de brug van de Gallaslaan en Heelblaadjespad afsluiten, en dus ook het parkeerterrein aan het Heelblaadjespad niet meer te gebruiken en bereikbaar is. 

Vanaf 31 mei gaan we diverse afsluitingen met hekken realiseren en verkeersborden voor omleidingen plaatsen.

---

Vernieuwing fietspad Engelendaal

Langs de Engelendaal (tussen de ingang Winkelhof en de Heinsiuslaan) wordt gewerkt aan het vernieuwen van het fietspad. Het fietspad wordt daarbij verbreed en vervangen door betonnen elementen die ook elders op de fietspaden langs de Engelendaal liggen. Hiermee kan het fietspad weer een aantal jaren mee.

Na dit stuk worden ook de andere fietspaddelen langs de Engelendaal vervangen aan de zijde van de Winkelhof. Daarbij wordt tevens het bestaande trottoir meegenomen. De werkzaamheden lopen door tot voorjaar 2022.

 

Werkzaamheden aan het elektriciteitsnet

Vanwege extra benodigde transportcapaciteit is een extra kabelverbinding nodig voor het elektriciteitsnet. Op de kaart vindt u waar de werkzaamheden plaatsvinden.