Het college is benieuwd naar uw ideeën, initiatieven voor uw straat, buurt of wijk. U kunt de collegeleden uitnodigen om bij u op bezoek te komen, een rondje met u te fietsen of komt u op de koffie bij de wethouder? Wij zijn graag met u in gesprek!

Het college komt graag bij u op bezoek

U kent uw eigen straat en buurt het beste. Het college komt graag bij u op bezoek om samen met u en door uw ogen uw straat of buurt te bekijken. Welke initiatieven, mooie plekjes zijn er en wilt u ons laten zien. Heeft u ideeën? Nodig ons en uw straat- en of buurtbewoners uit en wij komen naar u toe!

Op de fiets komt u verder

Op de fiets door uw buurt en wijk. Het college fietst graag met u op. Heeft u specifieke plekken die u onder de aandacht wilt brengen? Wij horen en zien graag waarom! Burgemeester en wethouders zijn ook vrijwilliger voor Fietsmaatjes. Voor meer informatie hierover kijk op: www.fietsmaatjesleidenleiderdorp.nl.

Op de koffie in het gemeentehuis

De burgemeester en iedere wethouder heeft haar of zijn eigen portefeuille, eigen onderwerpen en verantwoordelijkheden. Wellicht heeft u ideeën en initiatieven die u graag bij hen onder de aandacht brengt. U kunt ons een e-mail sturen met uw voorstel en wij nemen contact met u op om een afspraak met een van de collegeleden te maken.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar communicatie@leiderdorp.nl.