Vrijwilligerswerk loont! Voor u én voor de samenleving

In de Leiderdorpse samenleving speelt vrijwilligerswerk een belangrijke rol. Er zijn vrijwilligers actief in onder andere de zorg, het ouderen- en jongerenwerk, cultureel werk en sport. Meer informatie over vrijwilligerswerk vindt u op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl.

Vrijwilligersprijs

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Leiderdorp. Zij zorgen dat verenigingen kunnen bestaan, activiteiten worden georganiseerd en er extra aandacht is voor degenen die dat nodig hebben. Daarom reiken wij ook dit jaar drie vrijwilligersprijzen uit. Hiermee zetten wij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken wij onze waardering uit voor alle vrijwilligers die Leiderdorp nog mooier maken. 

Heeft u dit jaar een mooi vrijwilligersinitiatief uitgevoerd? Dan nodigen wij u uit om uw initiatief aan te melden voor de Vrijwilligersprijs 2022. U kunt zich vanaf nu aanmelden. Het aanmeldformulier vindt u hier. Stuur deze uiterlijk 9 december naar bestuurssecretariaat@leiderdorp.nl

Een verzekering voor alle vrijwilligers en mantelzorgers in Leiderdorp

Doet u vrijwilligerswerk of bent u mantelzorger in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest of Zoeterwoude? Dan hebben wij goed nieuws voor u. De gemeente heeft namelijk een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers en mantelzorgers. Ook scholieren die een maatschappelijke stage lopen zijn meeverzekerd.